top of page

Regeneratieve oplossingen voor land -en tuinbouw

Wilt u als klimaatbewuste burger, bedrijf of overheid bewust kiezen om een deel te zijn van de oplossing?

Ik denk dat iedereen er ondertussen van overtuigd is dat we actief iets moeten ondernemen om te komen tot een aangenaam leefklimaat voor de mens en de andere medebewoners van onze prachtige planeet.

De reden dat u dit leest is omdat u daar inderdaad mee begaan bent en vooral op zoek bent naar een antwoord op de 'hoe' vraag.

Met mijn onderneming wil ik een graag partner zijn in die zoektocht.

Op deze pagina kan u verder lezen hoe ik van dienst kan zijn hierbij: mijn bijdrage kan gaan van een minimale ondersteuning waar het zoekproces al ver gevorderd is en nog wat naar de nodige backup wordt gezocht, tot het samen uitwerken van een volledig landschapsontwerp op maat.

Ontwerp : Tekst

"Voor mij komen klimaat bewuste projecten tot hun recht omdat ze rekening houden met hun omgeving, de onderdelen samenwerken volgens biomimicry principes, surplus produceren op veel manieren en omdat ze ingebed zijn in een sociale structuur."

Ontwerp : Citaat
gemeenschaps tuin

Summier verloop proces

Welke stappen worden doorlopen bij aanvang en wat kan u verwachten bij de opstart van een samenwerking?

Kennismaking

Afstemming van jouw wensen met aanbod.

Gelijk welke vorm van ondersteuning je zoekt als klant, er is een verkennend gesprek nodig. In dit gesprek gaan we na dat wat u zoekt in lijn ligt met wat ik kan bieden.

Is dat het geval dan bekijken we of de basis ondersteuning dan wel het totaal plan passen bij jouw wensen.

Ik maak een offerte op die jullie een idee geeft van de kosten.

Mensen die iemand zoeken die regulier tuinontwerp en/of aanleg doet, kunnen best elders contact opnemen, dit behoort niet tot mijn missie.

Het corpus 

Hier wordt hard & creatief gewerkt!

Tijdens deze fase gaan we aan de slag om te komen tot het realiseren van wat jullie in gedachten hadden (of misschien wel een verrassende andere output die ook wel geweldig in de smaak valt)!

Het eindresultaat

Jouw duurzaam idee in een tastbaar resultaat!

Door planmatig tewerk te gaan komen we samen tot de materialisatie van jullie dromen!

Ontwerp : Plan

Voor partners die op zoek zijn naar kleinschalige ondersteuning

Wenst u iemand die meedenkt in jullie proces? Jullie staan zelf al ver en kwamen al tot een robuust plan maar botsen nog tegen een aantal hindernissen? Dan kunnen we samen kijken wat ik voor jullie kan betekenen. Klik hier op de link om verder te lezen.

Picking Vegetables

Volledig landschapsontwerp

Willen jullie graag samen met mij een volledig design opmaken voor jullie terrein? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! TerraNova Permakultuur beschikt over de nodige skills om dit werk gefaseerd aan te pakken. Klik hier op de link om verder te lezen.

Landmeters apparatuur
Ontwerp : Diensten
44097606.png
Ontwerp : Producten
bottom of page