top of page

Over TerraNova Permakultuur

WIN_20231025_14_20_27_Pro_edited_edited.

Welkom op mijn website. Ik ben Sam en vertel je graag wat meer over mezelf.

​Sinds 2006 ben ik in de biologische teelt terecht gekomen, als medewerker/medezaakvoerder. Ik volgde degelijke opleidingen voor biologische landbouw & herborist en werkte verschillende jaren mee in de tuinaanleg -en onderhoud. Daardoor kan ik terugvallen op een ervaring in het telen van vnl groenten en aanleggen van tuinen van meer dan 15 jaar.

 

Tijdens deze jaren merkte ik dat de manier van aanpakken niet strookte met hoe ik het zelf zag, al heeft het me wel gevormd en uiteindelijk de weg gewezen. Het heeft dus allemaal tijd nodig gehad om mijn niche te vinden binnen deze sectoren.

Dit traject komt nu tot volle wasdom en dit vertaalt zich in het ontdekken en neerzetten van mijn missie: de principes van permacultuur bekender maken in Vlaanderen, samen met de pioniers van gisteren & vandaag.

 

​De toonaangevende opleiding 'Permaculture Design Certificate' van Geoff Lawton (AUS) achter de rug, en heel goeie feedback op mijn eindwerk, versterken dit alleen maar. Permacultuur is waar ik hard in geloof en waar ik nog veel potentieel zie op vlak van landschapsinrichting, land -en tuinbouw, in stedelijke en rurale omgevingen.

 

​Zoals de ondertitel bij mijn bedrijfsnaam laat uitschijnen wil ik me gaan bezig houden met het combineren van 3 onderdelen die voor mij centraal staan: productie (op kleine schaal)- ontwerp - advies. ​​

Kijk gerust eens rond en ik ben er om uw plannen mee te helpen vorm geven. Welkom!

bottom of page